Počelo je jezičko takmičenje Dear Santa

Beograd, Srbija – 10. decembar 2011 – Jezička mreža Verbalisti i škola jezika ACADEMIA iz Pančeva danas su pokrenuli veliko takmičenje DEAR SANTA. Ukoliko još niste napunili 16 godina ovo je pravo praznično takmičenje za vas, mada će organizatori rado uzeti u obzir i radove svih nas kojima je i dalje u srcu Deda Mraz.

Da biste učestvovali u takmičenju DEAR SANTA potrebno je da predstavite sebe, vaše želje ili nešto na šta ste posebno ponosni a da ste uradili u 2011. godini, i to na stranom jeziku. Način predstavljanja Deda Mrazu je vaš slobodan izbor – možete napisati neko pisamce, otpevati pesmu, nešto naslikati, fotografisati ili čak odglumiti. Sve dolazi u obzir dokle god ste u mogućnosti da nam vaš rad dostavite na email urednik@verbalisti.org  Samo požurite, jer se takmičenje završava i Deda Mraz kreće na put 17. decembra.

Pobednike očekuju „slatke“ i vredne nagrade, a najbolji radovi biće objavljeni na sajtovima jezičke mreže Verbalisti i škole Academia.

Ne zaboravite da posetite našu Facebook stranicu 21. decembra da bi saznali ko su pobednici velikog DEAR SANTA takmičenja. Puno pozdrava i srećno, vaši Verbalisti.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?