Verbalisti i Nisville za nezaboravni džez spektakl

Beograd, Srbija – 21. juli 2011 – Ovog leta svi naši fanovi imaće priliku da uživaju i u muzici. Jezička mreža Verbalisti pripremila je novu letnju poslasticu – Vodimo vas na najveći džez festival u regionu jugoistočne Evrope – Nisville.

Prodirekt i jezička mreža Verbalisti sklopili su medijsko partnerstvo sa organizatorima Jazz Festivala Nisville. Na nekoliko bina postavljenih u prelepoj Niškoj tvrđavi odigraće se pravi letnji spektakt. Videćemo velike svetske zvezde i džezere, poput saksofonista Hans-a i Candy Dulfer, sving sastava “Jive aces”, trubača Toma Harella, čarobnjaka na gitari Stanley-a Jordana, kao i Vasila Hadžimanova, i Lene Kovačević.

Verbalisti na festivalu Nisville
Prodirekt i jezička mreža Verbalisti sklopili su medijsko partnerstvo sa organizatorima Nisville džez festivala

Partnerstvo jezičke mreže Verbalisti i festivala Nisville pruža vam mogućnost i muzičke edukacije. Naime, i  ove godine organizovan je besplatan “workshop” za vokal i većinu instrumenata koji se koriste u džezu – klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti. Ukoliko želite da usavršite znanje sviranja na nekom od pomenutih instrumenata, kontaktirajte nas na info@verbalisti.com i mi ćemo se postarati da muzicirate sa najvećim svetskim majstorima!

Ali ni to nije sve! Obezbedili smo za fanove naše Facebook stranice nekoliko besplatnih ulaznica za Nisville! Posetite ovogodišnju “džez republiku” u prestonici juga Srbije, gradu Nišu. Redovno pratite dešavanja na našem Facebook sajtu jer će se jedna od naših objava odnositi na nagradni kviz preko kog možete doći do besplatnog kompleta karata za Nisville.

Nišvill je startovao 1995, a od 2006. godine festival se održava u jednom od najlepših, najakustičnijih i najvećih otvorenih amfiteatara u Evropi – na letnjoj pozornici unutar Niške tvrđave. U novom prostoru i u letnjem izdanju odmah je postao najposećeniji džez festival u ovom delu Evrope. Od 2009. godine festival se i dalje odvija unutar Tvrđave, ali na većem otvorenom prostoru i na više bina, a publika ga ispunjava do poslednjeg mesta. U novom prostoru nastupili su Solomon Burke, Candy Dulfer Band, Mingus Dynasty, Benny Golson, Grace Kelly, Terje Rypdal, Georgie Fame, Manu Dibango, Steve Hackett, De Phazz, Joe „Defunkt“ Bowie, Miroslav Vitous, Richard Galliano, Randy Brecker, Incognito…

Ne propustite džez leto sa Verbalistima, od 11. do 14. avgusta na Niškoj tvrđavi!

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading