Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacijske veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učetvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja.

Verbalisti na Milenijumskom mostu u Londonu

Naši polaznici na Milenijumskom mostu u Londonu ili kako popularno zovu ovaj most za pešake – na „klecavom mostu“ (Wobbly Bridge)

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Prodirekt je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Verbaliste predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Pogledajte ponudu jezičkih programa ovde

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Letnje skole i kampovi za ucenje engleskog jezika sa Verbalistima

Grupna jezička putovanja mladih polaznika obavljaju se uz pratnju iskusnih profesora (Foto: Verbalisti polaznici na aerodromu pred odlazak na Maltu, klikni na foto za njen uvećan prikaz)

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. Zato sve grupe tinejdžera u organizaciji Verbalista putuju u pratnji iskusnog profesora koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Verbaliste predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o  osnivačima i koordinatorima društvene mreže Verbalisti ovde. 

Pročitajte stavove, mišljenja i blogove Verbalista ovde. Ukoliko imate zanimljivu temu ili diskusiju koju biste želeli da pokrenete, rado ćemo je objaviti na blog strani Verbalista.

Pogledajte opise destinacija, koledža, utiske polaznika, reklame i zanimljive priloge na YouTube kanalu Verbalista. U rubrici Verbalisti u medijima možete se upoznati sa novim dešavanjima, razvojnim planovima, kao i o našim nastupima u medijima.

Glumci, pevači, vodeći poslovni ljudi i druge javne ličnosti takođe su deo društvene jezičke mreže Verbalisti. Ne propustite da pogledate njihove stavove, mišljenja, diskusije, zanimljivosti i anegdote o jezicima i komunikacijskim veštinama na jednoj od najposećenijih strana Speak Your Mind!

 TV reklama komunikacijske mreže Verbalisti

_

Verbalisti sa poznatima: Speak Your Mind!

Prati

Dobijte svaki novi članak dostavljen u vaše poštansko sanduče.

Pridružite se 3.289 drugih pratioca

%d bloggers like this: