Kako na master i MBA, sajam obrazovanja koji se ne propušta!

sajam obrazovanja i upis na master studije prodirekt i advent group

PRODIREKT i ADVENT Group partnerstvo na najvažnijem sajmu univerziteta

Pozivamo vas da u Beogradu posetite najveće obrazovne sajmove ove godine u regionu Balkana i sretnete se sa predstavnicima u svetu renomiranih univerziteta i poslovnih škola: Access Master – 28. novembra i/ili Access MBA – 29. novembra.

Tokom ova dva događaja imate jedinstvenu priliku da ostvarite direktan kontakt sa najboljim edukatorima u svetu kroz unapred pažljivo pripremljene jedan-na-jedan intervjue. Roster uglednih univerziteta uključuje SDA Bocconi, Business School Lausanne, Vienna University of Economics and Business, Hult International Business School, University of Tampa, Northumbria University London, i mnoge druge. Akademsko savetovanje, jedan-na-jedan intervjui, pristup stipendijskom fondu od 2 mil dolara, učestvovanje u veoma korisnim, pratećim seminarima i predavanjima, kao i niz drugih studentskih povoljnosti potpuno su besplatni.

razgovori za studije u inostranstvu sa najboljim univerzitetima u svetu prodirekt
Razgovori za upis na magistarske studije u inostranstvu vode se sa direktorima vodećih univerziteta

VAŽNO: Jedinstvenost i vrednost sajmova Access Master i Access MBA ogleda se u tome da univerzitete predstavljaju direktori i/ili menadžeri zaduženi za prijem i upis studenata, a prethodno napravljeni profili kandidata pomažu efikasnijim razgovorima.  Vi ne obilazite štandove već obavljate važne predupisne 20-minutne intervjue, dok su za vašu pripremu zaduženi akademski konsultanti Prodirekta i Advent grupe.

ADVENT grupa, koja je organizator ove prestižne univerzitetske smotre, osnovana je 2004. godine i u poslednjih 10 godina razvila se u lidera kada je u pitanju organizacija obrazovnih događaja širom sveta. Ta kompanija organizuje preko 150 događaja u 60 zemalja svake godine za 50.000 budućih MBA i master studenata.

Imajući u vidu da je PRODIREKT, zajedno sa jezičkom mrežom Verbalisti, vodeća obrazovna organizacija u regionu kada je u pitanju jezička edukacija i akademsko savetovanje za upis u srednje škole i fakultete u inostranstvu, partnerstvo sa ADVENT grupom sasvim je očekivano.

 

Šta dobijate učešćem na Access Master i Access MBA sajmovima?

  • Predstavljanje programa iz oblasti finansija, menadžmenta, marketinga, nauke, inženjeringa, tehnologije, matematike od strane vrhunskih univerziteta
  • Individualne sastanke u trajanju od 20 minuta sa predstavnicima međunarodnih univerziteta i poslovnih škola
  • Personalizovano savetovanje, priprema za TOEFL/IELTS/GRE/GMAT i fond za stipendiranje u vrednosti od 2 miliona evra
  • Vredne savete akademskih stručnjaka u vezi sa programima prema vašim kvalifikacijama
  • Put do stipendija
  • BESPLATAN vaučer za vodeći portal za digitalno učenje – DigitalEdu

BONUS: Osvojite posetu školi po izboru!

_______________________________

Access Masters – prvi sajam

Kada: 28. novembar 2018.

Gde: Hotel Moskva, Balkanska ulica 1, Beograd

kako na master predstavljanje univerziteta u beogradu prodirektUniverziteti i poslovne škole: IE Business School, Manchester Business School, European School of Management and Technology, Grenoble School of Management, Syracuse University, Worcester Polytechnic Institute, International University of Monaco i mnogi drugi

Satnica:

13:30 >> registracija učesnika
13:50 – 14:10 >> prezentacija – How to impress graduate schools before you even apply
14:15 –14:35 >> prezentacija od strane IE Business School – Education for the Future
14:45 – 15:45 >> otvaranje sajma
16:05  – 20:15 >> sastanci jedan-na-jedan sa predstavnicima poslovnih škola i univerziteta

Uslovi za prijavu za jedan-na-jedan sastanke:

  • da imate između 21 i 40+ godina
  • da ste upravo diplomirali ili ste poslednja godina osnovnih studija
  • odlično poznavanje engleskog jezika

Kliknite ovde za odgovore na najčešće postavljena pitanja.

_______________________________

Access MBA – drugi sajam

Kada: 29. novembar 2018.

Gde: Hotel Crowne Plaza, Vladimira Popovica 10, Novi Beograd

kako na mba i upis na univerzitete u inostranstvu advent u partnerstvu sa prodirekt grupomUniverziteti i poslovne škole: IE Business School, SDA Bocconi School of Management, Trinity Business School, University of Tampa, Sykes College of Business, Syracuse University, Sobey School of Business at Saint Mary’s University, WU Executive Academy – Vienna University of Economics and Business, Vlerick Business School i mnogi drugi

Satnica:

16:30 >> registracija učesnika
17:00 – 22:00 >> sastanci jedan-na-jedan sa predstavnicima poslovnih škola i univerziteta
19:30 – 19:55 >> prezentacija od strane IE Business School – Education for the Future
19:55 – 20:45 >> panel diskustija – The MBA in the Dynamic Market of South Eastern Europe, sa učešćem The University of Sheffield International Faculty, CITY College, EU Business School, University of Ljubljana

Uslovi za prijavu za jedan-na-jedan sastanke:

  • da imate između 26 i 42 godine
  • da imate diplomu fakulteta ili više škole
  • minimum tri godine radnog iskustva
  • odlično poznavanje engleskog jezika

Kliknite ovde za odgovore na najčešće postavljena pitanja.

_______________________________

Međunarodne akreditacije i dugogodišnja saradnja kompanije PRODIREKT sa brojnim srednjim školama i univerzitetima garantuju studentima lak, stručan i pouzdan pristup svetskoj edukativnoj mreži. Međutim, ono što tu kompaniju čini jedinstvenom je njeno višedecenijsko iskustvo u selekciji rukovodećih kadrova za strane korporacije, kao i u karijernom savetovanju kako menadžera, tako i mladih. Studenti dobijaju savet i preporuku upravo od onih ljudi koji su zapošljavali kadrove i radili u inostranstvu na visokorukovodećim mestima.

studiranje u inostranstvu izbor univerziteta i karijerno savetovanje prodirekt

Zašto je dobro izvršiti predregistraciju za Access Masters i/ili Access MBA sajmove

Obrazovna grupa PRODIRET omogućuje vam besplatnu predregistraciju za oba događaja i prioritetnu evaluaciju vaše prijave od strane naših partnera ADVENT grupe. Sa predregistracijom dobijate i procenu profila, kao i priliku za besplatne lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je masters ili MBA program najpogodniji za vas. Imajući u vidu veliku popularnost Accesss Masters i Access MBA sajmova, strogu selekciju, kao i ograničen broj kandidata učesnika, naš savet je da odmah u nastavku uradite predregistraciju i napravite prvi korak ka budućoj poslovnoj karijeri.

PREDREGISTRACIJA:
* čim dobijemo vašu sajamsku prijavu, pozvaćemo vas da potvrdimo vaše podatke i odgovorimo na eventualna pitanja. Nakon toga vaša predregistracija biće prosleđena na prioritetnu obradu konsultantima Advent grupe.

** Pošto podnesete predregistracioni formular u nastavku, molimo vas da nam prosledite vaš ažurirani CV na engleskom jeziku na info@prodirekt.net
Vaša poslovna biografija (CV) je bitna za zakazivanje razgovora sa predstavnicima univerziteta. Ukoliko još uvek nemate CV, stručni akademski konsultanti kompanije PRODIREKT će vam pomoći da isti napravite.

 

Želim da učestvujem na:(required)

Važna napomena: Izjava o zaštiti privatnosti - PRODIREKT LLC se striktno pridržava svih regulativa o zaštiti ličnih podataka. PRODIREKT LLC zadržava pravo obrade ličnih i anonimnih podataka u granicama dozvoljenim zakonom, a lični podaci koje ostavite u ovom registracionom formularu u nastavku obrađuju se isključivo u cilju vašeg akademskog savetovanja i prijave za učestvovanje na obrazovne sajmove u organizaciji Advent Group.

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading