Jezička mreža Verbalisti – za tvoj uspešan akademski i karijerni put

Jezička mreža Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacione veštine.


SLAVNI I POZNATI U JEZIČKOJ MREŽI

Kursevi jezika za sve uzraste i namene – onlajn i u inostranstvu

AKREDITOVANO * POUZDANO * SAVET JEZIČKIH STRUČNJAKA * SARADNJA DIREKTNO SA ŠKOLOM

U svojstvu ovlašćenog zastupnika, a u pojedinim slučajevima i ko-autora, nudimo programe po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da naši polaznici ostvare dodatne popuste kao članovi jezičke mreže.

2024 hit jezički programi

Prestižna letnja škola engleskog – ETON COLLEGE
Letnje škole engleskog - Eton College, Verbalists Education and Language Network


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Student Spotlight

Vesele škole jezika i jezička putovanja Verbalista

Student Spotlight – Pogledajte kako su neki naši polaznici opisali svoja iskustva sa školovanja i jezičkog usavršavanja u vodećim školama širom sveta.


Ugled, stručnost i iskustvo


Naši akademski savetnici i profesori pratioci grupa završili su obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i poseduju iskustvo u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Jezičku mrežu predvode osobe s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i međunarodnom poslovanju. Iskustvo koje smo stekli na visoko rukovodećim položajima u vodećim svetskim korporacijama dragoceno je u davanju saveta poslovnim ljudima u kom pravcu i na koji način da nastave da razvijaju svoju karijeru. Saznajte više o  osnivačima i koordinatorima jezičke mreže Verbalisti ovde.

Akademski savetnici i pratioci kod grupnih programa jezičke mreže Verbalisti
Pratioci letnjih kampova i grupa jezičke mreže Verbalisti

Sigurnost i podrška učenika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. O našim polaznicima na grupnim putovanjima brinu iskusni profesori. Upoznajte se s vođama grupa ovde.