Kursevi španskog jezika

ucenje spanskog jezika u Barseloni

Tražite kvalitetan kurs španskog jezika? Razmišljate o odlasku na jedno predivno špansko jezičko putovanje?

Predlažemo učenje španskog u Barseloni ili Madridu! Za ovu jesen pripremili smo jedinstven i veoma povoljan dvonedeljni program u saradnji sa vodećom školom španskog jezika u Španiji (promocija 1). Upoznajte dva najatraktivnija grada u Španiji tokom jeseni, kada nema velike gužve i dok je vreme i dalje prijatno i toplo.

Kursevi spanskog jezikaAko pak želite da na vreme obezbedite mesto za pohađanje jezičkog programa u 2017, naročito ako je u pitanju visoka letnja sezona, onda to možete učiniti u oktobru po starim cenama iz 2016 (promocija 2).

Kursevi jezika promocija

Za upis izvršen do 30. oktobra 2016:

PROMOCIJA 1: Dve nedelje u Madridu ili Barseloni za samo 800 evra – intenzivan kurs španskog jezika (25 časova) u trajanju od 2 nedelje + udžbenici/nastavni materijal + smeštaj u dvokrevetnoj sobi studentske rezidencije sa uključenim doručkom za samo €800 (regularna cena €950). Promocija važi samo za dvonedeljni jezički program čije pohađanje se završava najkasnije do 20. decembra 2016.

PROMOCIJA 2: Kurs u 2017. po ceni iz 2016 – Upiši bilo koji kurs španskog jezika u Barseloni ili Madridu koji ćeš pohađati u 2017. godini po ceni iz 2016.

Detalji programa i cene na:

Madrid, španski jezik za odrasle (uzrast 16+) – klikni ovde

Barselona, španski jezik za odrasle (uzrast 16+) – klikni ovde

Jezička mreža Verbalisti zastupa školu Don Quijote u jugoistočnoj Evropi više od deset godina. Ta škola sa preko 20 godina iskustva i glavnim jezičkim centrima u Barseloni i Madridu važi za jednu od najboljih u Španiji.

Skole spanskog jezika u Spaniji, Verbalisti

Don Quijote u Barseloni nalazi se u strogom centru Barselone, na petnaest minuta hoda od Plaza de Catalunya ili Las Ramblas. Smeštena je u prostranoj trospratnici i raspolaže sa 56 moderno opremljenih, klimatizovanih učionica na oko 2500m2. U Madridu, jezički centar se takođe nalazi u centru grada, blizu čuvene Gran Via, Alcalá i Cibeles.

O jezičkoj mreži Verbalisti

Verbalisti su društvena mreža i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC koja je predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni zastupnik američkih i evropskih koledža i škola. Partneri Verbalista u svetu su renomirane jezičke institucije sa dugogodišnjim iskustvom i akreditacijama Britanskog saveta i English UK. Obrazovna grupa PRODIREKT akreditovana je za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading