Ekskluzivno zastupstvo teniskih kampova Nike u Engleskoj povereno Prodirektu

Beograd, Srbija – 14. mart 2014 – Obrazovna kompanija Prodirekt s posebnim zadovoljstvom najavljuje još jednu partnersku saradnju s britanskom firmom CMT Learning, specijalizovanu za organizovanje sportskih kampova, u kojoj će najveća jezička mreža u jugoistočnoj Evropi Verbalisti ekskluzivno zastupati čuvenu kompaniju Nike i njene teniske kampove u Engleskoj.

Nike teniski kampNakon što je krajem prošle godine Prodirekt dobio pravo ekskluzivnog zastupstva za područje Balkana za školu fudbala i jezika vodećeg brenda i svetskog šampiona u fudbalu Mančester junajteda, usledilo je još jedno laskavo priznanje za tu obrazovnu grupu u vidu partnerstva sa školama tenisa pod okriljem kompanije Nike. Ugovor o ekskluzivnom zastupstvu odnosi se na Srbiju, Crnu Goru, BiH, Makedoniju i Hrvatsku.

Za detaljan opis škole tenisa Nike kliknite ovde.

Rezidencijalni teniski kampovi održavaju se u julu i avgustu u kampusima dva vodeća britanska univerziteta – Bradfield College i Bisham Abbey. Škola tenisa namenjena je mladima uzrasta 10 do 17 godina koji žele da unaprede znanje engleskog jezika dok treniraju tenis pod okriljem najčuvenije sportske marke. Dvonedeljni teniski kampovi Nike uključuju 40 časova treninga i igranja mečeva i 25 časova učenja engleskog jezika. Igrači će imati prilike da igraju tenis pod palicom i nadzorom najboljih trenera.

Pored rada na poboljšanju znanja engleskog jezika, kao i sportskih tehnika i motivacije igrača, kamp je dizajniran i da mladima pruži odličnu zabavu i pregršt prilika za druženje.

O kompaniji CMT Learning
CMT Learning je kompanija specijalizovana za organizaciju i vođenje rezidencijalnih sportskih kampova koji kombinuju kvalitetnu nastavu engleskog jezika sa sportom a sve u cilju unapređenje procesa učenja, sportskog razvoja, kondicije i motivacije polaznika. U saradnji sa međunarodnim organizacijama, edukativnim ustanovama, trenerima i vodećim sportskim stručnjacima CMT Learning zastupa najpoznatije klubove i sportske robne marke u svetu.

O Prodirektu i komunikacijskoj mreži Verbalisti
PRODIREKT LLC vodeća je kompanija u edukaciji i razvoju ljudskih resursa, kao i pružanju konsultantskih usluga u domenu strategija komunikacija i poslovanja u jugoistočnoj Evropi. Obrazovna grupa PRODIREKT je prva u regionu jugoistočne Evrope dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Jezička mreža Verbalisti je deo grupe Prodirekt i nastala je u saradnji s prestižnim koledžima u svetskim univerzitetskim centrima poput Oksforda i Kembridža u cilju pružanja usluga učenja stranih jezika i profesionalnog usavršavanja u inostranstvu.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading