Strani jezici i nagradna igra povodom Evropskog dana jezika – imena nagrađenih

Besplatna lekcija engleskog jezikaOvogodišnje takmičenje jezičke mreže Verbalisti povodom Evropskog dana jezika, u kom ste trebali da nam pošaljete jednu rečenicu (koja vam se posebno dopada) na jeziku po vašem izboru, još jednom je pokazalo koliko volimo i želimo da naučimo strane jezike. Dobili smo čak 436 prijava iz regiona, gotovo duplo više nego prošle godine. Zbog toga smo odlučili da umesto 5 dodelimo 10 nagrada 🙂

Besplatno onlajn učenje engleskog jezika i neograničen pristup našem portalu English Attack! u trajanju od mesec dana dobili su:

  1. Azra Šukurica iz Nikšića, Crna Gora
  2. Sanja Lalić iz Beograda, Srbija
  3. Selma El Hadž Ahmad iz Zenice, BiH
  4. Jelena Stančić iz Beograda, Srbija
  5. Ivana Bošnjak iz Viteza, BiH
  6. Vladimir Borozan iz Kotora, Crna Gora
  7. Meliha Kalaba iz Sarajeva, BiH
  8. Slađana Živković iz Beograda, Srbija
  9. Katarina Ovčar iz Čakoveca, Hrvatska
  10. Lenče Dupkarska iz iz Berova, Makedonija

Najlepše se zahvaljujemo svim učesnicima u takmičenju a nagrađenima čestitamo i želimo dobru zabavu i brzo učenje engleskog jezika na onlajn platformi English Attack!

Iako se ovaj naš mali konkurs povodom Evropskog dana jezika završio, nastavljamo istim tempom i svaki dan u godini posvećujemo jezicima i raznim drugim vidljivim i nevidljivim vezama koje spajaju različite ljude i kulture u svetu. Uskoro stižu nova zanimljiva dešavanja i takmičenja u vašoj jezičkoj mreži a to znači, znate već, nagrade, nagrade…, zato budite uz nas – veliki pozdrav, Verbalisti.

O online platformi English Attack!
Nastavni metod koji primenjujemo baziran je na multimedijalnom, zabavnom pristupu učenju engleskog jezika, a portal English Attack! je bitan dodatak portfoliju programa koje koristimo za učenje kroz iskustvo i zabavu.

Video vezbe za engleski, Blue Jasmine, VerbalistiEnglish Attack! pruža mogućnost polaznicima da znanje jezika usavrše kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematskih vizuelnih rečnika. Takođe je moguće vežbanje engleskih govornih veština kroz globalnu društvenu mrežu polaznika na samom internet portalu.

Platformu English Attack! mogu koristiti individualni korisnici, a preko multi-korisničkih licenci i škole, jezički instituti, univerziteti i kompanije.

Za brzo i zabavno učenje engleskog jezika, sa neograničenim pristupom hiljadama video klipova, muzičkih spotova, igrica i korisnicima iz celog sveta pretplati se ovde ili nas kontaktiraj na englishattack@verbalisti.org

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading