Jezičko putovanje My LONDON glumice Ivane Mrvaljević

Ivana Mrvaljevic u Londonu, 2013, jezicka mreza Verbalisti

Jedna od najpoznatijih crnogorskih glumica Ivana Mrvaljević odavno prati i podržava rad jezičke mreže Verbalisti a u avgustu je imala prilike i da usavršava svoj engleski na našem intenzivnom jezičkom programu u srcu Londona (kliknite ovde za detalje tog programa).

Pored velikog broja pozorišnih angažmana, Ivana je poznata i po ulogama u serijama „M(j)ešoviti brak“ i „Budva na pjenu od mora“, a uspešna je i kao aktuelni direktor Gradskog pozorišta u Podgorici.

Ivana je za verbaliste pripremila sjajan foto album…gledajući ove fotke verujemo da će mnogi poželeti da vide ili se ponovo nađu u Londonu, a verovatno najbolji način da doživite taj grad je ako upišete jedno od naših popularnih jezičkih putovanja koja možete pregledati ovde.

Proverite zašto smo proglašeni za najbrže rastuću edukativnu društvenu mrežu u 2012. godini i budite i vi jedan od četiri hiljade naših zadovoljnih polaznika.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika. PRODIREKT je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Један одговор на „“

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading