Kursevi engleskog i letnja škola jezika za mlade na Malti (13-17 god)

Letnji kamp engleskog jezika na Malti sa jezickom mrezom Verbalisti

Najtraženija letnja škola jezika sa pratnjom

Letnju školu za mlade na Malti jezička mreža Verbalisti izvodi ekskluzivno u regionu jugoistočne Evrope u partnerstvu sa vodećom i prestižnom školom IELS. Škola i smeštaj nalaze se nedaleko jedno od drugog u bezbednom i najpoželjnijem kraju na Malti. 


Ovo je letnja škola jezika s pratiocem grupe

Group Leader

Namenjena je polaznicima iz Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Hrvatske i Slovenije uzrasta 13 do 17 godina.

Za individualno jezičko putovanje za mlade uzrasta 18 i više godina pogledajte ovde program active MALTA.

Malta

Malta je poslednjih nekoliko godina postala top destinacija za učenje engleskog jezika. Svakog leta gotovo 100.000 mladih iz cele Evrope tu usavršava engleski jezik. U ovoj nekadašnjoj engleskoj koloniji i dalje se vozi levom stranom, a otkako je 2004. postala deo Evropske unije, njihov obrazovni sistem redovno dobija najviše ocene Evropskog saveta. Pored maternjeg malteškog, engleski je drugi službeni jezik, a više od polovine stanovništva govori i italijanski i francuski jezik.

Letnja škola jezika za decu na Malti
Letnja škola jezika na Malti

Pod toplim mediteranskim suncem i okruženi plavetnilom talasa, tokom poslepodneva i vikendom, zajedno sa društvom iz koledža, uživamo u čarima čistog malteškog mora i bogatom programu koji uključuje krstarenja, izlete i nezaboravan provod. Radnim danima u prepodnevnim časovima pohađamo nastavu, a onda opet sledi plaža, druženje i zabava ili obilazak najzanimljivijih malteških krajeva i znamenitosti.

Škola

iels language school in malta verbalists
Moderna škola na prestižnoj lokaciji, sa izvanrednim nastavnim kadrom i uslovima za učenje

Institut IELS, sa preko 30 godina iskustva u organizovanju obrazovnih programa za odrasle i letnjih kampova za mlade, je sigurno jedan od najboljih jezičkih edukatora u svetu.

Akreditacije i ugled škole na Malti su impresivni. IELS (Institute of English Language Studies) je jedan od osnivača udruženja FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) zaduženog za ocenu kvaliteta i kontrolu rada predavača engleskog jezika, kao i samih škola. Pored toga, škola IELS akreditovana je od strane državne malteške obrazovne institucije EFL Monitoring Board i autorizovan je Kembridž centar na Malti.

Koledž IELS na Malti osnovan je 1985. godine i nalazi se u centru Slime, na svega nekoliko minuta hoda od obale i promenade s prodavnicama i restoranima. Školska zgrada idealno je pozicionirana jer je smeštena u prestižnom poslovnom i mirnom delu grada.

Kurs engleskog jezika se održava u modernoj školskoj zgradi koja poseduje čak 95 savremeno opremljenih, klimatizovanih učionica, a polaznicima su na raspolaganju i brojne zajedničke prostorije za učenje i druženje. Škola je potpuno digitalizovana sa interaktivnim „pametnim“ tablama za nastavu, dok je besplatan WiFi dostupan u svim prostorijama školske zgrade.

Nastavni kadar čine profesori, izvorni govornici engleskog jezika, pa je IELS takođe i sertifikovani centar za obuku profesora engleskog kao stranog jezika (Teacher Training Centre).

verbalisti na aerodromu letnja skola na malti

Sigurnost i podrška učenika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju. Zato sve tinejdžerske grupe imaju svog pratioca, iskusnog profesora zaduženog za brigu i nadzor nad polaznicima sve vreme njihovog boravka u inostranstvu. Pratilac grupa jezičke mreže Verbalisti je tokom vannastavnih aktivnosti nonstop s učenicima.

Globalna popularnost jezičke mreže Verbalisti

Jedna od glavnih prednosti ovog programa u odnosu na druge letnje škole na Malti je da su polaznici smešteni u neposrednoj blizini škole, na samo 3-5 minuta hoda od nje, što ne samo da je bitno za bezbednost učenika, već se time postiže da je njihov boravak daleko ugodniji.

Nastava

Verbalisti na casu u skoli IELS na Malti
Interaktivan kurs engleskog jezika

Nastava se odvija u prepodnevnim časovima, u internacionalnim razredima s najviše 14 polaznika u grupi. Prvog dana svi polaznici polažu dijagnostički test, nakon čega se upućuju u razrede odgovarajućeg nivoa. Nastavni program uključuje vežbe konverzacije kroz igranje uloga (role play) i diskusije, kao i vežbe slušanja i čitanja.

Vannastavne aktivnosti

Letnje skole engleskog jezika, Verbalisti na Malti
Letnja škola jezika – Verbalisti na Malti

Svakog popodneva i u večernjim časovima polaznici učestvuju u raznovrsnom programu vannastavnih aktivnosti, čiji cilj nije samo zabava već i prilika da se kroz druženje proveri znanje engleskog jezika.

Prisustvo aktivnostima je stoga obavezno za sve maloletne polaznike programa, a tokom boravka na Malti sa društvom iz koledža i pod nadzorom pratioca grupe kupaćete se na najlepšim plažama na ostrvu, uživaćete u akva parkovima, baviti se sportovima; u pratnji profesionalnih turističkih vodiča obići ćete prestonicu Valetu (koju su podigli Malteški vitezovi – vitezovi krstaši) i srednjovekovni grad Mdinu (tu je Bred Pit snimao film »Troja«), a vodićemo vas i u šoping.

Večeri su rezervisane za još zabave i druženja, kao što su roštilj i DJ na plaži, pena parti ili odlazak u bioskop.

Milica i Aleksandra, Blue Lagoon, Malta
Letnji kamp engleskog jezika na Malti

U nastavku sledi primer vannastavnoh aktivnosti:

Ponedeljak: Blue Grotto & Dingli Cliffs (posle podne) / pena party (uveče)

Utorak: Obliazak Valete i 5D film (posle podne) / žurka na bazenu (uveče)

Sreda: Kuglanje – doplata 15 evra (posle podne) / krstarenje i žurka na brodu (uveče)

maja-drasko-kena-i-vladimir-in-malta

Četvrtak: Uživanje na plaži Costa del Sol uz roštilj (posle podne i uveče)

Petak: Laser Tag – doplata 15 evra (posle podne) / obilazak Budžibe (uveče)

Subota: Krstarenje do ostrva Komino i čuvene Blue Lagoon – doplata 20 evra (ujutru i posle podne) / tematska žurka (uveče)

Nedelja: Peščana plaža (ujutru) / sportske aktivnosti (uveče)

😎 💥 Pogledajte ovde jednu of foto galerija letnje škole jezika na Malti.

iskusni pratioci grupa jezicke mreze verbalisti vode brigu o mladima tokom njihovog boravka u skolama jezika
Iskusni pratilac (group leader) jezičke mreže vodi brigu o polaznicima

Smeštaj

Day’s Inn Hotel & Residence

Moderna školska rezidencija/hotel nalazi se u neposrednoj blizini školske zgrade (peške na manje od 5 minuta od škole). Radi se o izvanrednom studentskom smeštaju u bezbednom okruženju poslovnog centra Malte. Poseduje 100 soba opremljenih poput studio apartmana i mali bazen na krovu hotela sa terasom za sunčanje.

Klimatizovane sobe su dvokrevetne i trokrevetne, i imaju privatno kupatilo i satelitsku televiziju. Sobe se čiste jednom dnevno, a hotel obezbeđuje posteljinu i peškire.

Bežični internet je besplatan.

Adresa: Day’s Inn, Cathedral Street 76, Sliema, SLM1526, Malta

Tigne Suites

Ovaj moderni apart-hotel nalazi se tik (sledeća vrata) do škole IELS i u samom srcu Slieme, jednom od najpoželjnijih delova Malte. Kratkom šetnjom (2-3 min) stižete do glavnog šetališta pored mora, dok se na samo 5 minuta hoda od hotela i škole nalazi popularni šoping centar “The Point” i brojni restorani.

Učenicima se nudi smeštaj u klimatizovanim hotelskim apartmanima koji mogu da sadrže jednu ili dve sobe sa zajedničkim privatnim kupatilom. Jednosobne apartmane dele najviše 3 polaznika, a dvosobne do 5 učenika. Na raspolaganju je besplatno korišćenje veš mašine i sušilice. Bežični internet takođe je besplatan.

Adresa: Sliema Tigne Suites, Mattew Pulis Street, Sliema, SLM 3052, Malta

Boravak u obe opcije smeštaja je na bazi punog pansiona (kontinentalni doručak, lanč paket i večera).

Polaznici jezičke mreže Verbalists Education mogu biti smešteni u oba hotela koji se nalaze na samo 3-5 minuta hoda jedan od drugog.

Cenovnik i datumi programa

Važna napomena: Učenje stranog jezika neuporedivo je efikasnije ako se duže boravi i uči jezik u zemlji u kojoj se on govori. Zato smo sa najboljim školama jezika u svetu dogovorili posebne, niže cene za polaznike jezičke mreže koji budu želeli da upišu programe u trajanju od 3 i više nedelja.

Ušteda koja se ostvaruje na dužinu upisanog kursa jezika

Sa jezičkim institutom IELS pripremili smo cene sa popustom čak i do 300 evra! Što duži kurs upišete to je veći popust 🙂

2024 CENE – LETNJA ŠKOLA JEZIKA I ENGLESKI NA MALTI
(PROGRAM ZA UZRAST OD 13 DO 17 GODINA SA PRATIOCEM GRUPE)

SmeštajProgram
sa pratnjom
(nedeljno)
DVE
nedelje
TRI nedeljeČETIRI nedelje
Hotelski apartmani
pun pansion
dvokrevetna/trokrevetne sobe
sa privatnim kupatilom
Vacation English Plus
20 časova +
aktivnosti +
izleti
210029903900
Sve cene date su u evrima.

Grupni polasci planirani su za 30. jun, 7, 14. i 28. juli

Individualni polasci: 23. i 30. jun; 7, 14, 21, 28. jul; 4. i 11. avgust

Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

obilazak popajevog sela na malti verbalisti
Letnji kamp engleskog jezika: Jedna od najzanimljivijih vannastavnih aktivnosti je obilazak Popajevog sela i filmskog studija

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika, kompletan nastavni materijal, administrativni troškovi upisa od 60€ koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, smeštaj u školskoj rezidenciji na bazi punog pansiona, troškovi registracije i usluga profesora pratioca grupe, aerodromski transferi i veoma bogat program ekskurzija i aktivnosti (najmanje 1 celodnevna i 3 poludnevne ekskurzije nedeljno).

U cenu nije uključeno

Registracija 50€, organizovan grupni avionski prevoz i pripadajuće aerodromske takse i putno osiguranje.

VAŽNA NAPOMENA:

Ova letnja škola jezika realizuje se isključivo uz grupni avio prevoz, odnosno ako polaznik kupi avionsku kartu preko turističke agencije angažovane od strane kompanije PRODIREKT LLC. Cena troškova prevoza u tom slučaju uključuje uslugu pratioca grupe tokom boravka na Malti i cenu avio karte sa uračunatim aerodromskim transferima (doček na aerodromu na Malti i taksi prevoz do smeštaja, i obratno u povratku). Iznos troškova prevoza je moguće dobiti nakon dostavljanja konkretnog upita na info@prodirekt.net (upit/prijavu možete preuzeti ovde). Cena avio karte u velikoj meri zavisi od datuma njene kupovine, pa preporučujemo što raniji upis.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Video galerija

Pogledajte zašto je letnja škola Verbalista na Malti najpopularnija letnja škola jezika 🙂

Video razglednica koju su pripremili naši polaznici  🤩

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom za mlade u koledžu IELS na Malti? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Stari Grad, Beograd, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading